(Foto: Politie Leiden Noord, via Facebook).

Politie Noord plukt peuter van straat

De politie van bureau Leiden Noord kreeg vanochtend rond 07.00 uur een melding dat er een jongetje alleen over straat liep zonder ouders.

Het bleek een drie jarig ventje te zijn die in zijn pyjama, op blote voeten en met zijn Cars-kussen onder zijn arm een stukje aan het wandelen is gegaan. Agenten die reageerden op de melding hebben het mannetje meegenomen naar het bureau. Samen met een hoofdagent heeft het knulletje, inmiddels met een knuffelbeer van de politie, onder het genot van een boterham met hagelslag, naar een aflevering van Buurman en Buurman gekeken. Ook de vissen van de wijkagenten kregen de nodige aandacht van de jonge wandelaar. Met een creatieve knutselagent werden van handschoenen ballonnen gemaakt.

De geschrokken en in paniek geraakte ouders hebben zich enige tijd later gemeld bij de politie. Volgens een verklaring van de jonge peuter was hij vroeg in ochtend het huis uitgelopen terwijl zijn ouders nog lagen te slapen. Hij was op weg naar de speeltuin.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×