Politie Noord plukt peuter van straat

8

De politie van bureau Leiden Noord kreeg vanochtend rond 07.00 uur een melding dat er een jongetje alleen over straat liep zonder ouders.

Het bleek een drie jarig ventje te zijn die in zijn pyjama, op blote voeten en met zijn Cars-kussen onder zijn arm een stukje aan het wandelen is gegaan. Agenten die reageerden op de melding hebben het mannetje meegenomen naar het bureau. Samen met een hoofdagent heeft het knulletje, inmiddels met een knuffelbeer van de politie, onder het genot van een boterham met hagelslag, naar een aflevering van Buurman en Buurman gekeken. Ook de vissen van de wijkagenten kregen de nodige aandacht van de jonge wandelaar. Met een creatieve knutselagent werden van handschoenen ballonnen gemaakt.

De geschrokken en in paniek geraakte ouders hebben zich enige tijd later gemeld bij de politie. Volgens een verklaring van de jonge peuter was hij vroeg in ochtend het huis uitgelopen terwijl zijn ouders nog lagen te slapen. Hij was op weg naar de speeltuin.

Delen

8 reacties

  1. Bea Hoogheid op

    Ondernemend mensje, misschien grote ontdekkingsreiziger in de toekomst? En dank aan de agenten die het mannetje zo goed hebben opgevangen. Kat in boom, kindje op straat, laten we vooral letterlijk op de kleintjes blijven passen.

Over de auteur

Arjen Kennis

Je bent nu offline