De confettikanonnen knalden vanmiddag aan de Hoge Rijndijk. (Foto's: Chris de Waard).

Start bouw koopappartementen Rijnzigt in Zoeterwoude Rijndijk

Vanmiddag hebben directeur Mark Niersman van het gelijknamige bouwbedrijf uit Voorschoten en de Zoeterwoudse wethouder Ton de Gans van Ruimtelijke Ontwikkeling gezamenlijk de eerste paal geslagen van het project Rijnzigt. Daarmee werd de start van de bouw gemarkeerd van dertig flinke koopappartementen langs het water van de Rijn in  Zoeterwoude-Rijndijk.

Chris de Waard sprak na de officiële start van de bouw met bouwer Mark Niersman en de Zoeterwoudse wethouder Ton de Gans.

De komende maanden is er nog niet veel te zien op de bouwlocatie. Dan wordt gewerkt aan de parkeergarage die onder de nieuwbouw komt. Daarna verrijst het complex langs het water en tegen de zomer van 2021 kunnen de nieuwe bewoners in hun woningen trekken. De appartementen zijn ontworpen door architectenbureau Pact3D uit Hoogmade. van de dertig zijn er al 29 verkocht.

 

Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×