(Foto's: Emile van Aelst)

Vrijwilligersorganisatie i-doe bestaat tien jaar

Deze maand bestaat de vrijwilligersorganisatie i-DOE tien jaar. Destijds is i-DOE opgericht vanuit Libertas en was gericht op Leiden. Tegenwoordig werkt de organisatie behalve in Leiden ook in Zoeterwoude, Oegstgeest, Leiderdorp en Voorschoten.

i-DOE brengt vraag en aanbod van vrijwilligers bij elkaar, ruim 500 instanties, stichtingen of organisaties maken gebruik van hun diensten. Het team van i-DOE organiseerde een feestje in Scheltema voor medewerkers, vrijwilligers en genodigden.

Teammanager Kirsten Zitman stond aan de wieg van i-DOE en is trots hoe de organisatie zich ontwikkeld heeft. Zij en haar team zitten boordevol ideeën om de service in de toekomst nog verder te verbreden. Ter gelegenheid van het tienjarig bestaan is er een glossy gemaakt over het werk van- en de mensen achter i-DOE. Wethouder Marleen Damen kwam niet alleen langs om te feliciteren, maar reikte ook het eerste exemplaar van de glossy uit aan de vrijwilligers op de cover.

Leiden Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×