Presentatie dichtbundel Anton Korteweg

De Leidse dichter Anton Korteweg presenteert komende zondag zijn nieuwe gedichtenbundel ‘Nooit eens lekker ergens’. Het is een bijzondere bloemlezing waarin Korteweg de lezer meeneemt op een reis door zijn leven en werk. Op de plaatsen die hij aandoet, wordt er doorgaans met opgewekt gemoed, gewoond, gewerkt, gewandeld, gefietst, gekeken en gemijmerd.

Anton Korteweg debuteerde in 1971 bij uitgeverij Meulenhoff en publiceerde sindsdien dertien dichtbundels en enkele bloemlezingen. Hij was van 1979 tot 2009 directeur van het Letterkundig Museum in Den Haag.

Anton Korteweg gaat zondagmiddag in gesprek met Maarten Dessing. Ook zal hij enkele, vooral Leidse, gedichten voordragen en zijn bundel signeren.

Aanvang: 15.00 uur. Iedereen is van harte welkom. Graag aanmelden via info@kooyker.nl.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×