Zoektocht in sloot Stevenshof na vondst persoonlijke spullen

9

Duikers van de brandweer hebben afgelopen nacht rond 04.10 uur een sloot langs de Stevenshofdreef doorzocht, nadat aan de waterkant een fiets, een volle rugzak en allerlei persoonlijke spullen waren aangetroffen. Er werd uiteindelijk niemand gevonden, de politie gaat uitzoeken van wie de spullen zijn.

 

 

Delen

9 reacties

 1. De exacte locatie is Groene Draeckpad in Voorschoten. Wellicht goed dat de redactie ook even bericht dat inmiddels duidelijk is van wie de gevonden spullen zijn. De politie heeft namelijk laten weten dat de spullen van een man zijn die een zwervend bestaan leidt.

  • Gerard Hulst op

   Die exacte locatie zal de meeste mensen niets zeggen en aangezien het op de hoek van de bekende Stevenshofdreef is, is de keuze van de reactie logisch.
   Waarom zouden we willen weten dat de politie weet van wie de spullen zijn?

   • Omdat dit artikel meer lijkt op een Twitterpost, gelet op het aantal zinnen. Maar fijn dat u nog even meegeeft dat de exacte locatie de meeste mensen niets zal zeggen. Dan moet je inderdaad van de feiten afstappen.

   • Gerard vindt dat de genoemde locatie op de hoek met de Stevenshofdreef is. Die start vanaf de rotonde richting winkelcentrum. De weg die voorbij het Groene Draeckpad loopt heet de Vinkweg. Gerard is dus zelf niet zo goed bekend maar kraakt de reactie van een andere reaguurder wel graag met onwaarheden.

Laat een reactie achter

Je bent nu offline