Klimaatdemonstratie. (Foto: Liselotte Rambonnet).

Meedenkers gezocht voor Leidse 'Climathon' op 25 oktober

Gaat klimaatverandering je aan het hart en wil je graag meewerken aan oplossingen dan kun je je vandaag nog aanmelden voor een dagje intensief doordenken in PLNT. Op vrijdag 25 oktober gebeurt dat tegelijkertijd in 113 steden over de hele wereld maar in Leiden wordt er gewerkt aan lokale oplossingen voor lokale problemen. Meedoen is gratis.

Sander Kuin en Sjoerd Louwaars van PLNT dagen betrokken Leidenaars uit om twaalf uur lang mee te draaien in een team onder begeleiding van een coach om met het beste idee te komen voor emissieloos bouwen, duurzame groene oase in de stad, winstgevende lokale energieproductie en duurzaamheid in huishoudens met een lager inkomen.


Nieuws071-presentator Gerry van Bakel in gesprek met Sjoerd Louwaard en 

De dag begint om 9.00 uur en eindigt om 21.00 uur. Aanmelden kan via de website van PLNT, www.plnt.nl. er zijn geen kosten aan verbonden. Aan het eind van de dag kiest een deskundige jury het beste idee en plan. Het winnende team gaat vervolgens met een lokale partner proberen het idee uit te voeren.

Duurzaamheid Economie Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×