Nieuwe album Armin van Buuren heet Balance

Vandaag is het album Balance uitgebracht. Het is zevende studio-album van Leidenaar Armin van Buuren die daarmee de opvolger van zijn album Embrace uit 2015 lanceert. Balance wordt ook uitgebracht als dubbelalbum met op elk deel 14 nummers.

Het eerste nummer van het nieuwe album dat Armin van Buuren begin vorige maand onthulde was ‘Waking Up With You’.  Vandaag is  de release van het hele album.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Armin van Buuren (@arminvanbuuren) op

Armin van Buuren over zijn nieuwe album: “‘Balance’ luidt een nieuw hoofdstuk in mijn leven in. Het resultaat van een ontdekkingstocht door reeds bekend en nog onbekend terrein, terwijl ik de balans daartussen probeerde te vinden.”

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×