(Foto: Clinton Adeleke).

Gezellige buurtreünie in Huis van de Buurt De Kooi

Voor de (oud) buurtbewoners van de Leidse wijk de Kooi wordt er zaterdag 2 november een gezellige buurtreünie gehouden. De reünie vindt plaats in Huis van de Buurt De Kooi aan de Driftstaat. De reünie is opengesteld voor iedereen die in (de buurt van) de Kooi woont, woonde, een band met de wijk heeft of gewoon nieuwe mensen of juist oude bekenden wil ontmoeten.


Clinton Adeleke sprak met Wils Spies over de buurtreünie

De zaal gaat open om 19.00 uur en er is muziek, onder andere van wijkbewoner en zanger Marco van Kins zijn. Ook zijn er hapjes en drankjes. Tijdens de avond zijn er honderden foto’s te bezichtigen, die gratis meegenomen mogen worden door degenen die er op staan.

Het prijskaartje voor de hernieuwde ontmoetingsavond bedraagt vijf euro. Alle opbrengsten gaan naar de stichting Jeugd en Welzijn Leiden. Inmiddels zijn er al zo’n 70 aanmeldingen binnen. Er is een maximum van 200 personen. Wie de reünie niet wil missen, kan zich aanmelden door te bellen naar 071-5236400 of door een kaartje halen bij Huis van de Buurt De Kooi.

Leiden Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×