(Foto: Facebook Politie Leiden Noord).

Twee personen die gevangenisstraf moeten uitzitten opgepakt

De Leidse politie heeft deze week twee personen aangehouden voor dezelfde strafbare feiten waarvoor zij nog enige tijd gevangenisstraf tegoed hebben.

Een 27-jarige man uit Oegstgeest is aangehouden vanwege het rijden op brommer met een ongeldig verklaard rijbewijs. De man had nog een onvoorwaardelijk tegoed van 28 dagen hechtenis voor het tweemaal rijden zonder geldig rijbewijs. Na het uitzitten van zijn straf moet deze man zich voor het nieuwe feit melden bij de rechter.

Met 124 gram ‘natte’ speed op zak werd een 24-jarig man uit Leiden aangehouden. Deze man had ook nog 120 dagen hechtenis op zijn naam staan voor een aantal gepleegde delicten waaronder het bezit van harddrug. De rechter zal zich, nadat de recidivist zijn eerder opgelegde straf heeft uitgezeten, uitspreken over de strafmaat van het opnieuw gepleegde delict.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×