Auto volledig uitgebrand in Leiden

4

Een auto aan de Koppoelplaats in de Leidse wijk Houtkwartier is afgelopen nacht rond 3.40 uur volledig uitgebrand. Het is nog onduidelijk hoe de brand is ontstaan. De politie onderzoekt de brand waarbij brandstichting niet wordt uitgesloten. Een bergingsbedrijf heeft de resten van auto afgesleept, daarbij vatte het voertuig weer vlam.

Deze diashow vereist JavaScript.

Delen

4 reacties

  1. Mogelijk was er sprake van een defect in het electrische systeem, dat kan zomaar tot smeltende leidingen leiden en soms zelfs tot brand. Goed onderhoud is van belang, zegt mijn monteur immer en ik denk dat hij daarin gelijk heeft. Ik laat verder altijd de accu loskoppelen als mijn autos in de winterstalling gaan. Gelukkig heb ik daardoor nooit schade door brand ondervonden.

Laat een reactie achter

Over de auteur

Arjen Kennis

Je bent nu offline