In het Gesprek met de burgemeester spreekt Sleutelstad maandelijks met burgemeester Henri Lenferink. (Foto: IJsbrand Terpstra).

Gesprek met de burgemeester: "Het past bij het stadsbestuur om positie te kiezen in een discussie"

In het Gesprek met de burgemeester spreekt Sleutelstad elke maand met burgemeester Henri Lenferink over Leiden, ontwikkelingen in de stad en de actualiteit. Na een reactie op opsplitsing van Partij Sleutelstad, blikken we deze maand vooruit op de viering van het sinterklaasfeest in Leiden, legt de burgemeester uit hoe het stadsbestuur omgaat met stevige discussies en komt een nieuwe omgang met verwarde personen ter sprake.


Verslaggever IJsbrand Terpstra spreekt met burgemeester Henri Lenferink op de eerste maandag van november

Het Gesprek met de burgemeester vindt elke eerste maandag van de maand om 19.00 uur plaats in het radioprogramma Politiek071. Heeft u suggesties voor een thema of vragen aan burgemeester Henri Lenferink? Stuur dan een email aan de redactie van Sleutelstad: redactie@sleutelstad.nl.

Leiden Politiek Gesprek met de burgemeester


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×