( Foto's: Emile van Aelst )

Rumor di Mare kwam zingen bij 100e verjaardag van erelid Ko Zonneveld

Ko Zonneveld was in 1994 een van de eerste leden van zeemanskoor Rumor di Mare.Bij zijn 90e verjaardag werd hij benoemd tot erelid van Rumor di Mare. Tot 2017 is Ko bij het koor blijven zingen, maar moest in 2017 na 23 jaar afscheid nemen als actief lid omdat het lange staan te veel werd. Zondag vierde Ko in woonzorgcentrum De Parelvissers zijn 100e verjaardag en uiteraard was Rumor di Mare aanwezig om Ko te feliciteren en voor hem op te treden. Burgemeester Henri Lenferink kwam ook langs om Ko te feliciteren. Het is bekend dat Henri Lenferink ook graag zingt, samen met Ko Zonneveld zong hij het lied de Fles van Jan Boezeroen.

Ko Zonneveld zingt samen met burgemeester Henri Lenferink het lied De Fles

Het was voor Ko al jaren niet helemaal duidelijk of hij ’s morgens of ’s avonds geboren was. Burgemeester Lenferink had een kopie van de originele geboorte-akte bij zich voor Ko waaruit duidelijk werd dat het ’s morgens was. In de pauze van Rumor di Mare volgde nog een grote verrassing toen zijn kleindochter Myrthe optrad met haar zangtrio The KEY Sisters. Het werd voor Ko Zonneveld een onvergetelijke verjaardag tussen zijn familie, vrienden en met zijn favoriete muziek.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×