Paul de Bruijn (rechts) bij zijn installatie als raadslid in juni 2018. (Foto: Chris de Waard).

VVD Voorschoten draagt Paul de Bruijn voor als wethouderskandidaat

Raadslid Paul de Bruijn is zojuist door de VVD Voorschoten aangewezen als wethouderskandidaat om de positie van de in september vertrokken wethouder Nanning Mol in te nemen. Het is de tweede keer dat De Bruijn opvolger is van Nanning Mol. Vorig jaar kwam hij in de raad toen Mol daaruit vertrok om wethouder te worden.

Afgelopen weken heeft de kandidaatstellingscommissie van de VVD Voorschoten meerdere kandidaten voor het wethouderschap gesproken en gewogen. “De fractie heeft op basis van het advies van de commissie een afweging gemaakt,” zegt fractievoorzitter Katrien van Meenen. De keuze van de fractie is gevallen op iemand uit eigen gelederen. Raadslid Paul de Bruijn. “De fractie heeft er vertrouwen in dat hij met volle energie de uitdaging aangaat om in de resterende raadsperiode de ambities van de VVD en coalitie te verwezenlijken.”

Paul de Bruijn heeft zes jaar ervaring als VVD-raadslid waarvan ruim een jaar in Voorschoten. Daarnaast heeft hij een ruime bestuurservaring binnen de VVD opgedaan in verschillende regio’s. Ook heeft De Bruijn meer dan tien jaar (inter)nationale managementervaring bij verschillende bedrijven.

Politiek Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×