Verslaggever Clinton op de foto metLillian Baars. (Foto: Arjen Kennis).

Maatjesfestival: gezellige festival over vrijwilligerswerk

Iedereen die van uitdagende activiteiten houdt kan zaterdag gratis naar het Maatjesfestival bij BplusC in de Nieuwstraat in Leiden. Tijdens het festival presenteren (vrijwilligers)organisaties die met maatjes werken zich en laten de bezoekers op die manier kennismaken met verschillende vormen van vrijwilligerswerk. “Het doel van Maatjesfestival is mensen op een leuke manier te laten zien hoe het is om een maatje te zijn bij een vrijwilligersinstantie,” vertelt organisator Lillian Baars.


Clinton Adeleke in gesprek met mede-organisator Lillian Baars over Maatjesfestival.

Het festival begint zaterdag om 11.00 uur en duurt tot 15.00 uur. Er is live-muziek onder andere van Melle Boddeart (finalist van de Nobel award 2019) en er is de mogelijkheid om deel te nemen aan een fotoshoot. Er zijn hapjes en drankjes. Het festival is een samenwerking van I-doe en vele organisaties met maatjesprojecten.

Leiden Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×