( Foto's: Emile van Aelst )

Business Platform Schipholweg Schuttersveld onthulde kunstwerk Blossom

Het is ondertussen traditie dat het Business Platform Schipholweg Schuttersveld een van de beelden van de openlucht tentoonstelling Beelden in Leiden een jaar lang op de hoek Schipholweg-Schuttersveld plaatst. Elk jaar wordt in de eerste week van november een kunstwerk geplaatst dat vlak voor de 3 oktober kermis weer wordt weggehaald.Dit jaar is de keus gevallen op het kunstwerk Blossom van de Zwitserse kunstenaar Joshua Wechsler.

Kunstenaar Joshua Wechsler , wethouder Yvonne van Delft en het bestuur van Business Platform Schipholweg Schuttersveld

Woensdagmiddag werd het kunstwerk onthuld door wethouder Yvonne van Delft samen met Aad Barnhoorn, voorzitter van het Business Platform.De wethouder sprak haar waardering uit dat het platform zich hard maakt voor- en ook op deze manier meewerkt aan kunst in de openbare ruimte.

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×