Berichten, tips en uitnodigingen voor Sleutelstad

We ontvangen graag persberichten van bedrijven, instellingen en verenigingen, maar ook tips over zaken die spelen in de stad en de Leidse buurgemeenten. Ook uitnodigingen voor openingen, jubilea en bijeenkomsten zijn welkom. We kunnen niet overal iets mee doen, maar we kunnen pas kiezen of we er iets mee willen als we het weten. Daarom ontvangen we al dit soort berichten graag en uitsluitend op ons e-mailadres redactie@sleutelstad.nl.

Als u een persbericht stuurt, zet dan duidelijk in het onderwerp van uw mail waar het over gaat. Dus geen mail met als onderwerp ‘persbericht’ en alleen een bijlage, maar gewoon duidelijk in de mail zelf alvast wat relevante info. Dat vergroot de kans op plaatsing of uitzending aanzienlijk.

Ook ontvangen wij regelmatig verzenders van bovenstaande berichten in onze studio aan de Middelstegracht 87A in Leiden. Hou er bij het verzenden dus zo mogelijk rekening mee dat we u wellicht willen uitnodigen voor een uitzending of vooraf opgenomen interview en dat u dus bereikbaar bent.

Cultuur Economie Leiden Leiderdorp Maatschappij Oegstgeest Onderwijs Politiek Regio Science Sport Voorschoten Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×