(Foto: Sleutelstad).

Denk mee over de nieuwe app van Sleutelstad

Sleutelstad werkt in samenwerking met student Marco Pieters van Hogeschool Inholland aan de ontwikkeling van een mobiele app. Om deze app zo goed mogelijk te ontwikkelen worden mensen gezocht die willen meedenken over vorm, inhoud en functies. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden voor het afstudeeronderzoek van Pieters via marco@sleutelstad.nl. Onder de deelnemers wordt een bioscoopbon verloot.

“Beste luisteraar en volger van Sleutelstad,

Sleutelstad is bezig met het ontwikkelen van een mobiele app. Mijn naam is Marco Pieters en ik heb de kans gekregen om voor Sleutelstad een onderzoek te doen naar wat er precies in een Sleutelstad app moet komen. Om dit goed in kaart te brengen wil ik graag praten met de mensen die er gebruik van gaan maken, met jou dus!

Ik ben op zoek naar verschillende mensen die naar Sleutelstad FM luisteren of Sleutelstad online volgen. Het interview kan plaatsvinden via de telefoon of face-to-face. Alles wat tijdens dit interview wordt besproken blijft altijd anoniem. De onderwerpen die ik wil behandelen gaan over de vormgeving, de functies en de content van de toekomstige Sleutelstad app. Het interview duurt naar verwachting tussen een half uur tot maximaal een uur.

Naast dat je met het meewerken aan dit onderzoek een student blij maakt, wordt er onder de geïnterviewden een bioscoopbon ter waarde van 20 euro verloot.

Wil jij meedoen aan mijn onderzoek? Mail dan je naam en leeftijd naar marco@sleutelstad.nl. Dan maken we snel een afspraak!
Groeten,

Marco Pieters

Onderzoeker voor Sleutelstad
Student Hogeschool Inholland Media & Entertainment Management”

Leiden Leiderdorp Oegstgeest Voorschoten Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×