(Foto's: Regio15).

Dronken scooterrijder belandt in Leiderdorpse sloot

Een zwaar beschonken jongeman is zondagavond met scooter en al de sloot ingereden op de hoek van de Willem-Alexanderlaan met de Ericalaan in Leiderdorp. Omstanders troffen de jongeman in het water aan, alarmeerde de hulpdiensten die vervolgens met spoed ter plaatse zijn gekomen.

De jongeman was blijkbaar erg gehecht aan zijn scooter. In eerste instantie weigerde hij de hulp van de toegesnelde politieagenten die hem uit het water wilde trekken. Uiteindelijk heeft men het voor elkaar gekregen om de jongen uit het water te halen waarna hij een speciaal warmtefolie én extra deken om zich heen heeft gekregen. Daarna is ook zijn scooter uit het water gehaald.

Omdat met deze temperaturen onderkoeling op de loer ligt en niet duidelijk was hoe lang de jongen in het water heeft gelegen, is door de politie met spoed een ambulance opgeroepen. De doorweekte jongen is ter plekke nagekeken en uiteindelijk bleek vervoer naar het ziekenhuis niet noodzakelijk.

Daarop werd de scooterrijder aangehouden en meegenomen naar het politiebureau.

112 Sleutelstad Leiderdorp


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×