Gebke van Gaal nieuwe fractievoorzitter GroenLinks Leiden

4

GroenLinks-raadslid Gebke van Gaal gaat de fractie leiden. Na het vertrek van Ashley North als fractievoorzitter van GroenLinks Leiden die wethouder is geworden voor zijn partij, en diens opvolging in de gemeenteraad door Hester van Kruijssen heeft de nieuwe fractie gisteren Van Gaal gekozen als nieuwe fractieleider. Van Gaal: “Ik ga met veel energie en enthousiasme deze taak op mij nemen om de agenda van GroenLinks en het coalitieakkoord te realiseren.”

Delen

4 reacties

 1. Een Leids burger op

  ¨¨om de agenda van GroenLinks en het coalitieakkoord te realiseren.”
  zegt de nieuwe fractievoorzitster van SLinksGroen..
  .

  En wat staat er op de website van GL_Leiden : ¨We maken een einde aan armoede…¨
  en ¨ Ook is er een goed minimabeleid nodig, zodat Leidenaren met een laag inkomen mee kunnen doen aan sportieve, culturele en sociale activiteiten.¨
  .
  Iedereen met ook maar enige kennis van zalen weet dat er juist op dat minimabeleid flink bezuinigd is. Het moet niet nog Gekbker worden…..

 2. Fijne inhoudelijke reactie op het nieuws dat een partij die op democratische wijze 18,8% van de stemmen behaalde in deze gemeente een nieuwe fractievoorzitter heeft.

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline