(Foto's: The Ride).

Informatiebijeenkomst over 'The Ride en The Ride Pyrenees' bij Swift

De Leidse Ren- en Toervereniging Swift organiseert op 14 november een informatiebijeenkomst voor deelnemers aan The Ride en The Ride Pyrenees. Twee fietstochten die begin juni 2020 gereden kunnen worden onder begeleiding van een professionele organisatie.

Wilbur Gans deed dit jaar mee aan The Ride en zal op donderdag 14 november geïnteresseerde fietsers alle geheimen van een geslaagde ‘Ride’ verklappen tijdens een informatiebijeenkomst bij wielrenvereniging Swift. In de uitzending van Sport071 op 7 november gaf hij al een schot voor de boeg. Wie naar de bijeenkomst toe krijgt ok nog een speciale kortingscode om mee in te schrijven voor de achtdaagse fietstocht.


Sport071-presentator Maarten Mulder in gesprek met Wilbur Gans over The Ride.

Achtlandentocht
‘The Ride’ is een fietstocht van Italië naar Nederland en doorkruist van 7 juni tot en met 14 juni 2020 in totaal acht landen. De start van de toertocht met maximaal 250 deelnemers is aan de voet van de Stelvio en voert de wielrenners via Zwitserland, Oostenrijk, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg en België naar de finish acht dagen later op de top van de Cauberg. De deelnemers aan ‘The Ride’ worden bijgestaan door een team van ongeveer zeventig vrijwilligers waaronder routebegeleiding met motorrijders, technische en medische ondersteuning en voor het geval van een ongelukje een ambulance.

Pyreneeën
Liefhebbers van een fietstocht door de Pyreneeën kunnen zich aanmelden voor ‘The Ride Pyrenees’. In zes etappes wordt ruim 775 kilometer gefietst door dalen en toppen van cols als Peyresourde, Tourmalet, Col d’Aubisque, Hautacam en Luz Ardiden. De maximaal 150 deelnemers worden door vrijwilligers ondersteund.

De informatiebijeenkomst vindt plaats op 14 november vanaf 19.30 uur bij De Leidse Ren- en Toervereniging Swift aan de Willem van der Madeweg in Leiden.

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×