Intocht Sinterklaas, Leiderdorp 2018 (Foto: J.P. Kranenburg).

Leiderdorpse wegen afgesloten voor intocht Sint Nicolaas

Sinterklaas wordt zaterdag 16 november rond 10.00 uur met zijn gezelschap per boot verwacht bij de T-splitsing van de Ockenrode en Tollenaersingel in Leiderdorp. Tussen 9.00 en 10.30 uur zal de Ockenrode daarom worden afgesloten voor het verkeer.

Het fietstunneltje onder de Leiderdorpse brug én ook de Hoofdstraat ter hoogte van de Berkenkade tot aan de Kerklaan worden tijdelijk afgesloten om de stoet vrij baan te geven. Aan de Van Diepingenlaan bij winkelcentrum Santhorst worden tussen 12.00 en 14.00 uur enkele parkeervakken afgezet aan de winkelzijde ter hoogte van de Big Bazar tot en met ijssalon Danice, de rijweg blijft wel bereikbaar.

Leiderdorp


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×