Leiderdorpse wegen afgesloten voor intocht Sint Nicolaas

17

Sinterklaas wordt zaterdag 16 november rond 10.00 uur met zijn gezelschap per boot verwacht bij de T-splitsing van de Ockenrode en Tollenaersingel in Leiderdorp. Tussen 9.00 en 10.30 uur zal de Ockenrode daarom worden afgesloten voor het verkeer.

Het fietstunneltje onder de Leiderdorpse brug én ook de Hoofdstraat ter hoogte van de Berkenkade tot aan de Kerklaan worden tijdelijk afgesloten om de stoet vrij baan te geven. Aan de Van Diepingenlaan bij winkelcentrum Santhorst worden tussen 12.00 en 14.00 uur enkele parkeervakken afgezet aan de winkelzijde ter hoogte van de Big Bazar tot en met ijssalon Danice, de rijweg blijft wel bereikbaar.

Delen

17 reacties

  1. Allert Goossens

    Briljant. N11 tot 1200 uur afgesloten, Rijndijk afgesloten en Leiderdorp doet ff wat wegen dicht. Kortom, zelfs nooddiensten kunnen niet van Leiderdorp naar Alphen!

  2. Wauw jij ben goed bekend in Leiderdorp de straten die zijn afgesloten zijn geen hoofd wegen in Leiderdorp kom op. Doe onderzoek voor je onnozel dingen gaat roepen

  3. Lol. Als er hulp diensten langs moeten, gaan die echt voor op sinterklaas geen zorg. Daarvoor zijn er verkeersregelaars om alles in goede banen te leiden.

Over de auteur

Arjen Kennis

Je bent nu offline