Lantaarnpaal oversteekplaats school Zoeterwoude brandt

5

Ruim een half jaar nadat Zoeterwoudse Wethouder Ruud Bouter (verkeer) zorgde voor een extra lantaarnpaal bij de oversteekplaats naar brede school Het Avontuur, constateerden buurtbewoners dinsdag dat het licht van de paal eindelijk brandt.

Maandenlang was het met name de VVD fractie, uit monde van VVD Zoeterwoude raadslid Roel Onderwater, die geregeld aan Bouter vroeg wanneer de geplaatste paal daadwerkelijk aangesloten zou worden. Bouter meldde telkens dat het buiten zijn macht lag, leverancier Liander verplaatste afspraken en gaf de paal in Zoeterwoude-Dorp onvoldoende prioriteit.

Nadat Liander vorige week al voorbereidende werkzaamheden verrichtte, is de paal dinsdag aangesloten en wordt de oversteekplaats vanaf nu goed verlicht.


Robbert Beurse belde met Roel Onderwater toen dit breaking-news had.

Delen

5 reacties

Over de auteur

Robbert Beurse

Verslaggever en inwoner van Zoeterwoude. Maakt radio in de Leidse regio sinds 1995.

Je bent nu offline