(Foto: Politie Den Haag).

Politie: "Overleden Karin Heemskerk overleed door noodlottig ongeval"

Uit onderzoek van de politie is vast komen te staan dat de overleden Leidse Karin Heemskerk (51) die afgelopen dinsdag werd gevonden nadat ze twee weken vermist was geweest, niet door een misdrijf om het leven is gekomen. Het lichaam van de vrouw werd aangetroffen in haar auto op de bodem van het Rijn-Schiekanaal in Leiden nadat de politie meerdere dagen naar haar had gezocht in het gebied tussen Leiden en Voorschoten. Daarbij werden onder andere speurhonden en een sonarboot ingezet. Eerder doorzocht de politie met ondersteuning van ongeveer 70 mannen en vrouwen van het Veteranen Search Team ook al naar de vermiste Leidse.

Karin Heemskerk werd sinds zondag 27 oktober vermist, nadat zij rond 23.45 uur haar woning in Leiden verliet. Eerder die avond bracht zij nog een bezoek aan het Alrijne Ziekenhuis. Zij vertrok in haar zwarte Toyota Aygo en sindsdien ontbrak ieder spoor. De politie gaat nu uit van een noodlottig ongeval als oorzaak van haar overlijden.

112 Sleutelstad Leiden karinvermist


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×