(Foto's: Omroep West / Robbert van Cleef).

Politie start grootschalige zoektocht naar vermiste Leidse

Ruim zeventig personen van de politie en het Veteranen Search Team zoeken vandaag in een groengebied tussen Leiden, Voorschoten en de Vlietlanden naar de vermiste Karin Heemskerk uit Leiden. Er wordt in dit gebied gezocht omdat uit het onderzoek naar voren is gekomen dat dit een mogelijke locatie is waar Karin geweest kan zijn. Eerder deze week deed de politie in de Stevenshof ook al onderzoek in en om de woning van de vermiste vrouw.

De 51-jarige vrouw is voor het laatst gezien op zondag 27 oktober toen zij rond 23.45 uur haar woning aan de Jeltje de Bosch Kemperpad in Leiden verliet. Sindsdien ontbreekt van haar ieder spoor.

Signalement
Karin Heemskerk is 51 jaar oud, 1.68 m lang en heeft een normaal postuur. Zij heeft halflang bruin haar en zij droeg die dag een blauwgroene jurk met pantermotief.

Vermoedelijk is zij vertrokken in een zwarte Toyota Aygo (kenteken 35-ZK-SK) voorzien van twee opvallende licht zilverkleurige strepen die van voor naar achteren over de auto lopen.

Oproep getuigen
Mensen die weten waar Karin Heemskerk momenteel verblijft of die andere informatie hebben die mogelijk met haar vermissing te maken heeft, worden gevraagd contact op te nemen met de recherche via 0800-6070 of anoniem via M. 0800-7000. Voor een vertrouwelijk gesprek kan ook contact opgenomen worden met het Team Criminele Inlichtingen via 06-57876279.

112 Sleutelstad Leiden Voorschoten karinvermist


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×