De prijswinnaars van 2018. (Foto: Emile van Aelst).

Kandidaten gezocht voor Leidse sportprijzen

De Leidse Sportfederatie wil op vrijdag 7 februari de allerbeste atleten, coaches en sportteams van Leiden in de schijnwerpers zetten op het jaarlijkse Sportprijzenfestival. Maar heeft daar wel een beetje hulp bij nodig.

Wie de gelukkigen zullen worden die met de titel beste sportman, sportvrouw, sportteam, sportcoach, parasporter van 2019 naar huis mogen, wordt door een deskundige jury bepaald. Maar de input voor deze verkiezing komt uit de aanmeldingen van fans, toeschouwers, volgers, ouders, vrienden en trainers van al die talentvolle sporters uit Leiden.

Aanmelden voor deze verkiezing kan via de website van de LSF. Doe het snel mogelijk. Vul het formulier volledig in en stuur het op naar secretaris@lsf.nl. Je mag meerdere sporters voordragen.

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×