Scooterrijder komt met schrik vrij na aanrijding door bus in Leiden

54

Een scooterrijder is vanmorgen op de kruising van de Haagse Schouwweg met de Plesmanlaan geschept door een bus van Arriva. De scooterrijder raakte niet gewond en ook de schade aan de voertuigen viel mee. De oorzaak van de botsing is niet bekend.

De rijstrook vanaf de Haagse Schouwweg richting de Plesmanlaan werd afgesloten voor het verkeer. diverse automobilisten negeerden de politieafzetting.

Deze diashow vereist JavaScript.

Delen

54 reacties

 1. Een mede weggebruiker op

  Ik zie de haaientanden ook. Ik weet niet wat het met bus chauffer’s is, ze rijden gewoon door.
  Van de 5 keer dat ik langs het station fiets word ik er zeker 3 bijna van omver gereden.
  Ze nemen gewoon voorrang. Sukkels.

 2. Ha… Ik was het bijna gaan missen: het dagelijkse scooter ongelukje … Moeten we dit nou elke dag lezen? We weten het nou toch allemaal inmiddels wel: de scooter heeft *nooit* schuld ….. Het overkomt ze eenvoudigweg allemaal …

 3. Marnix Morren

  Mensen rijden hier elke ochtend door Rood licht. Ik fiets de route elke dag 2 keer en al vaker het net goed zien aflopen voor voornamelijk studenten die de regels aan de laars lappen…. nog maar even in de schoolbanken denk ik

Laat een reactie achter

Je bent nu offline