Vorig jaar eindigden Chris de Waard (Sleutelstad) en Tom Holswilder ( Koetshuis De Burcht) op gelijke hoogte en werden samen verkozen tot Leidenaar van het Jaar 2018. (Foto: Sleutelstad / Emile van Aelst).

Zoektocht nieuwe 'Leidenaar van het Jaar' van start

Business Club Leiden (BCL) is de zoektocht naar de nieuwe ‘Leidenaar van het Jaar’ gestart. Sinds 2012 reikt BCL een bronzen buste van de Jonge Rembrandt uit aan een opvallende Leidenaar waar de stad trots op is. Iedereen die zich voldoende Leidenaar voelt mag in de maand november een persoon nomineren. De genomineerden met de meeste stemmen komen op een shortlist. De BCL-leden bepalen vervolgens wie de eer dit jaar toebedeeld krijgt. De winnaar wordt tijdens deĀ BCL-nieuwjaarsreceptie op 7 januari bekend gemaakt.

Kandidaten kunnen worden aangemeld door een e-mail, bij voorkeur met een korte motivatie, te sturen naar Info@businessclubleiden.nl.

Eerdere winnaars Jochem Myjer (2012), Armin van Buuren (2013), Henry Lenferink (2014), Robert Strijk (2015), Emile van Aelst (2016), Gerard van den Berg (2017), Tom Holswilder en Chris de Waard (2018) zijn uitgesloten voor de eer.

Economie Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×