Zoektocht nieuwe ‘Leidenaar van het Jaar’ van start

6

Business Club Leiden (BCL) is de zoektocht naar de nieuwe ‘Leidenaar van het Jaar’ gestart. Sinds 2012 reikt BCL een bronzen buste van de Jonge Rembrandt uit aan een opvallende Leidenaar waar de stad trots op is. Iedereen die zich voldoende Leidenaar voelt mag in de maand november een persoon nomineren. De genomineerden met de meeste stemmen komen op een shortlist. De BCL-leden bepalen vervolgens wie de eer dit jaar toebedeeld krijgt. De winnaar wordt tijdens de BCL-nieuwjaarsreceptie op 7 januari bekend gemaakt.

Kandidaten kunnen worden aangemeld door een e-mail, bij voorkeur met een korte motivatie, te sturen naar Info@businessclubleiden.nl.

Eerdere winnaars Jochem Myjer (2012), Armin van Buuren (2013), Henry Lenferink (2014), Robert Strijk (2015), Emile van Aelst (2016), Gerard van den Berg (2017), Tom Holswilder en Chris de Waard (2018) zijn uitgesloten voor de eer.

Delen

6 reacties

  1. Succes Business Club Leiden, mail gestuurd.
    Verbinden en hart voor de stad is vooral de motivatie. Kijk uit naar januari wanneer jullie de genomineerden in het zonnetje zetten.

Laat een reactie achter

Je bent nu offline