Italiaanse avond in de Eendenkooi. (Foto: Pxhere.com).

Italiaanse avond in Zoeterwoude Rijndijk

Jaarlijks organiseert ontmoetingsplek, sporthal en zalencentrum De Eendenkooi (Kooikersplein 1 in Zoeterwoude Rijndijk) een thema avond waarop de cultuur van een land centraal staat. Op vrijdagavond 29 november is Italië aan de beurt.

Italië
Met zijn prachtige landschappen, meren, eilanden en kusten en met zijn lange historie, van de Etruskische, de Romeinse, de middeleeuwse, tot aan de huidige tijd, is Italië bij uitstek een land om een feestelijke avond aan te besteden. Natuurlijk ook vanwege de heerlijke keuken en de niet te versmaden wijnen. Tijdens een driegangen diner kan van dit alles genoten worden. Maar daarvan niet alleen. De avond zal worden opgeluisterd met een optreden van het zangduo ‘La Bella Vita’. Ook zal tussen de gangen door de kennis van de aanwezigen over Italië worden getest met een korte pubquiz. Daarmee kan een heerlijke fles wijn worden gewonnen. De sfeer van een zwoele Italiaanse avond is met dit programma gegarandeerd.

Voor deelname kan men zich met opgave van het aantal deelnemers uiterlijk maandag 25 november aanmelden via activiteiten@eendenkooi.com, of aan de bar van De Eendenkooi. De deelnameprijs bedraagt slechts € 20,= per persoon, inclusief diner en twee drankjes. De avond vangt aan om 18.00 uur. Iedereen is welkom.

Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×