(Foto's: Groot Kerstcircus Leiden).

Groot Kerstcircus doet Leiden aan

Het Groot Kerstcircus Leiden komt ook dit jaar weet naar Leiden. Van 21 tot en met 29 december slaat het circus de tenten op aan de Lammermarkt. “Een compleet nieuw programma met verrassende elementen. Geen dieren, maar wel daverende acts met een keur van acrobaten en een hilarische clown,” zo meldt de circusorganisatie.

De voorstellingen duren steeds ruim twee uur en bestaan uit een act met bijzondere luchtacrobatiek, een duo act op een reuzentrampoline met megasprongen en dubbele salto’s, een ritmisch optreden van Raúl uit Argentinië en Edit uit Hongarije en een balansact op de motor door Konstantin Beck met zijn rolarola’s.

Verder bestaat de voorstelling uit een quick change verkleedact door Adriana Bessogonov die dit jaar is uitgeroepen tot meest sexy deelneemster aan The Voice in Tsjechië en daar ook tot de finale meedeed. Er is een lasershow, een optreden van het cascadeursduo Waldek & Pavel, een kruisboogoptreden een balanceeract op het slappe koord, waarop Rein de Kok de meest onmogelijke trucs laat zien. En natuurlijk ontbreken ook de clowns niet.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×