Vuurwapen gevonden na overval op Spar supermarkt IJsselkade

35

Bij de Spar supermarkt aan de IJsselkade in Leiden is dinsdagavond een overval gepleegd. Rond 23.30 uur werd de politie gewaarschuwd. Die was snel ter plaatse en heeft direct de omgeving afgezet voor onderzoek. Op straat is een rugzak gevonden met daarnaast een vuurwapen. Er zou volgens getuigen ook zijn geschoten. Het is nog niet bekend of de overvallers iets buit hebben gemaakt. De politie heeft twee personen aangehouden.

Deze diashow vereist JavaScript.

Delen

35 reacties

 1. Hendrika Henneke

  Zou zo fijn zijn van zulke poepertje. Dat ze met blote handen ook zonder muts op de overvallen doen. Jij bent voor mijn een poepertje als jij zoiets flikt. Je kunt natuurlijk ook eerst oefenen bij jou pa en ma kijken wat die daar van zouden vinden. Want deze mensen werken hier zo vreselijk hard voor. Of denken jullie o is gratis. Dan kun jij jou beter vertrekken en de deur hier beter dicht gooien. Hup weg of loop lekker tegen een betonnen muur.

 2. voor de veiligheid in Nederland , moet het politie apparaat minstens verdubbeld worden.
  Ik ben heel blij , en heb zeer goede ervaringen met de politie.
  Ik ben blij dat er niemand in mijn familie bij werkt.
  De mensen wordt steeds agressiever, en lopen met pistolen en messen op zak.
  Maar verdubbeling van de politie , betekent meer belasting betalen.
  En dat willen de meeste niet, van mij mag het want het wordt nu een bende hier in Nederland.
  En de beste stuurlui , staan altijd aan de wal.

  Ik wens alle betrokkenen van de Spar heel veel sterkte, dit is een hele grote impact op je vrijheid.

Over de auteur

Arjen Kennis

Je bent nu offline