(Foto: Regio15).

Politie loste waarschuwingsschoten bij aanhouding minderjarige daders overval Spar

Bij de arrestatie van twee 17-jarige jongens uit Leiden hebben agenten gisteravond laat twee waarschuwingsschoten gelost. De politie hield de twee daders aan na een overval op de Spar supermarkt aan de IJsselkade in de Leidse wijk Meerburg.

Rond 23.30 uur kwamen de jongens de supermarkt binnen en bedreigden de aanwezige winkelmedewerkers met een vuurwapen. Daarbij eisten ze geld. De gewaarschuwde politie was zo snel ter plaatse dat de jeugdige verdachten nog binnen waren. Ze probeerden tevergeefs te vluchten, maar konden op straat worden aangehouden. Hierbij werden twee waarschuwingsschoten gelost. De twee 17-jarige jongens uit Leiden zitten nog vast en worden gehoord.

Getuigen gezocht
De recherche komt graag in contact met personen die iets gezien of gehoord hebben van deze overval. Wie over informatie of camerabeelden beschikt, wordt gevraagd dat om contact op te nemen met de recherche via 0900-8844 of anoniem via M 0800-7000.

112 Sleutelstad Leiden sparoverval


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×