Vandaag 'Big Day of Caring': maatschappelijke hulp door Stichting Present Leiden

Stichting Present Leiden organiseert vandaag de “Big Day of Caring’. De hele dag zetten ruim honderd medewerkers van World Wide Technology zich in voor mensen die enige maatschappelijke hulp kunnen gebruiken. Tijdens de ‘Big Day of Caring’ worden mensen in Leiden en Oegstgeest geholpen die dat zelf niet kunnen of geen sociaal netwerk en financiële middelen hebben. De vrijwillige medewerkers van WWT helpen vandaag onder andere met schilderwerk, schoonmaak en het opknappen van tuintjes.

Ook bij maatschappelijke instellingen worden vandaag diverse projecten uitgevoerd. Op de dagbestedingslocaties van Gemiva-SVG wordt met cliënten karaoke gezongen. Samen met bewoners van Topaz Lakenhof gaan de medewerkers van World Wide Technology wandelen naar een kerstmarkt en krijgt Ipse de Bruggen Maatwerk ondersteuning bij Camping Stochemhoeve. Speeltuingebouw De Vijf Hoven krijgt een grondige opknapbeurt. De binnen- en buitenruimte wordt onder handen genomen. De huiswerkkamer die door Thuis op Straat samen met JES Rijnland en Move is opgezet en waar kinderen rustig kunnen werken en bijles krijgen wordt geschilderd.

Leiden Maatschappij Oegstgeest


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×