Zuip maar lekker mee is de nieuwe single van Barry Badpak. (Foto's en video: Robbert Beurse).

Barry Badpak presenteert nieuwe single tijdens Leiden Ordinair

Op de achtste editie van Leiden Ordinair presenteerden de heren van Barry Badpak zaterdag hun nieuwe single: “zuip maar lekker mee”.

Het jaarlijkse muziek evenement startte dit jaar al om 20.00 uur met een pre-party in de kleine zaal van poppodium Gebr. de Novel. Met onder andere: de O’Nine Smurfenband en de finale van de eerste echte talentloze jacht werd de verjaardag van DJ Dikkie B met het aanwezige publiek gevierd. Om 23.00 uur verplaatsten het feest zich naar de grote zaal waar Meneer Kaktus, de Stoopjes, Henk en Ingrid, een AndrĂ© van Duin-imitator, O’Nine, Rubberen Henkie en natuurlijk Barry Badpak het publiek tot in de late uurtjes vermaakten.


Verslaggevers Robbert Beurse, Reanne van Kleef en Martijn Lekanne dit Deprez feestten mee.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×