Barry Badpak presenteert nieuwe single tijdens Leiden Ordinair

4

Op de achtste editie van Leiden Ordinair presenteerden de heren van Barry Badpak zaterdag hun nieuwe single: “zuip maar lekker mee”.

Het jaarlijkse muziek evenement startte dit jaar al om 20.00 uur met een pre-party in de kleine zaal van poppodium Gebr. de Novel. Met onder andere: de O’Nine Smurfenband en de finale van de eerste echte talentloze jacht werd de verjaardag van DJ Dikkie B met het aanwezige publiek gevierd. Om 23.00 uur verplaatsten het feest zich naar de grote zaal waar Meneer Kaktus, de Stoopjes, Henk en Ingrid, een André van Duin-imitator, O’Nine, Rubberen Henkie en natuurlijk Barry Badpak het publiek tot in de late uurtjes vermaakten.


Verslaggevers Robbert Beurse, Reanne van Kleef en Martijn Lekanne dit Deprez feestten mee.

Delen

Over de auteur

Robbert Beurse

Verslaggever en inwoner van Zoeterwoude. Maakt radio in de Leidse regio sinds 1995.

Je bent nu offline