In het Gesprek met de burgemeester spreekt Sleutelstad maandelijks met burgemeester Henri Lenferink. (Foto: IJsbrand Terpstra).

Gesprek met de burgemeester: “Capaciteit van de politie is heel erg krap”

In het Gesprek met de burgemeester spreekt Sleutelstad elke maand met burgemeester Henri Lenferink over Leiden, ontwikkelingen in de stad en de actualiteit. Deze maand bespreken we de onrust die is ontstaan na verschillende meldingen van seksueel geweld in de stad en welke rol de studentenverenigingen daarin spelen. Verder gaat het over het tekort aan personeel bij de politie en blikken we vooruit op de verhuizing van het Leidse stadhuis. Komt Lenferink daar in 2021 na de verbouwing nog terug als burgemeester?


Verslaggever IJsbrand Terpstra spreekt met burgemeester Henri Lenferink op de eerste maandag van december

Het Gesprek met de burgemeester vindt elke eerste maandag van de maand om 19.00 uur plaats in het radioprogramma Politiek071. Heeft u suggesties voor een thema of vragen aan burgemeester Henri Lenferink? Stuur dan een email aan de redactie van Sleutelstad: redactie@sleutelstad.nl.

Leiden Maatschappij Politiek Gesprek met de burgemeester


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×