Inparkeren auto eindigt tegen voorgevel woning

5

Op de Groenendijkstraat in Leiderdorp is vanmiddag een personenauto tegen de gevel van een woning gereden. Het ongeval gebeurde tijdens het inparkeren van de auto. Hierbij is ook een geparkeerde auto aangereden die vervolgens weer een derde voertuig licht beschadigde. De bestuurster van de auto raakte niet gewond en werd door buurtbewoners opgevangen. De bewoners van de beschadigde woning waren op het moment van het ongeval niet thuis. Zij zijn op de hoogte gebracht van de schade aan het raamkozijn en gevel.

Deze diashow vereist JavaScript.

Delen

5 reacties

 1. De oplossing voor ouderen (vrouwen en mannen) met koppelingsproblemen en angst voor afslaan van de motor:
  koop een auto met automaat. Wie dit soort parkeerangsten heeft, leer jezelf om zonder gasgeven te parkeren met slippende koppeling. Hoe dan ook: parkeren met weinig gas geven eindigt zelden in de gracht of tegen een huis.

  • Juist de automaat zorgt voor de problemen. Er gaat iets fout en in paniek drukken ze het gas in in plaats van te remmen.
   Ik woon in een wijk met veel ouderen en als ik sommigen zie wegrijden…..ach ach….. Levensgevaarlijk!
   ze kunnen amper lopen en/of bewegen, maar willen persé auto blijven rijden.
   Wees verstandig mensjes en neem gewoon de bus of taxi, je hebt toch alle tijd van de wereld. Anders gaat het eindigen zoals bij mijn eigen ouders, wij als kinderen hebben de auto ingenomen en verkocht omdat ze een gevaar waren op de weg. Van de opbrengst van de auto een onbeperkt reizen ov-kaart gekocht voor beiden. Ze vinden het na wat gemopper nu geweldig, ze gaan vaker op pad dan toen ze nog een auto hadden en komen uitgerust overal waar ze wezen willen.

 2. Het huis reed zonder licht op de stoep en kwam ook nog eens van links, logisch dat je die niet ziet als je met 130 km/u in wil parkeren. maar ja het is ook 100 km/u geworden dus dat is ook 30 km/u te hard.

Over de auteur

Arjen Kennis

Je bent nu offline