Scooterrijdster gewond bij ongeval op Leidseweg

40

Rond 14.30 uur is een scooterrijdster met een personenauto in botsing gekomen op de Leidseweg in Leiden. De scooterrijdster is hierbij gewond geraakt. Ambulancepersoneel heeft de vrouw gecontroleerd en vervolgens meegenomen naar het ziekenhuis.

Deze diashow vereist JavaScript.

Delen

40 reacties

  • Laat het nou net de gemeente Leiden niet zijn die voor dat stukje weg verantwoordelijk is ………………

 1. Gaan we nou echt zitten wachten tot hier doden gaan vallen? Toen de auto’s hier nog voorrang hadden waren er aanzienlijk minder ongelukken. Nou hoeven de auto’s niet perse voorrang te hebben maar deze oversteekplaats voldoet in de huidige opzet duidelijk niet.

 2. Wendy Wendy

  Het is daar iedere keer raak, sinds ze de voorrangsregels veranderd hebben… de automobilisten “ vergeten” dat (brom) fietsers voorrang hebben!! Maak het zelf daar ook steeds mee .. tijd voor verandering daar..

 3. Blijf het melden. Kom daar tenminste 2 x per dag. Hulpdiensten zeggen….het is zo overzichtelijk. Ik zeg: automobilisten kijken verder vooruit om te kijken of ze de haagweg op kunnen. Gemeente wil blijkbaar wachten op eerste dodelijke slachtoffer voordat er echt ingegrepen wordt😡😡😡

  • Een inwoner van Leiden op

   Ik denk dat fietsers, scooters, brommers het dan niet eens in de gaten hebben als de voorrangregels terug gaan naar de vorige situatie..Misschien stoplichten plaatsen en dan hopen dat er niemand door rood rijdt?

  • Deze keer was het mijn kind die is aangereden. Als antwoord wordt gegeven, het aanpakken van de verkeersveiligheid op dit kruispunt heeft uitstel van een jaar. Dat betekent 365 dagen x hoeveel per dag wordt daar overgestoken? Kans op nog een aanrijding van iemands dierbare. SCHANDE!

  • Laat het nou net de gemeente Leiden niet zijn die voor dat stukje weg verantwoordelijk is …………………

 4. Wiep Klaas Smits op

  Voor iedereen die hierboven heeft gereageerd: de gemeente is zich wel degelijk bewust van de problemen hier en is ermee bezig. Na de vorige winter is het in eerste instantie aangepakt door betere bebording (dit heeft wel enigzins geholpen). Het zou voor de winter verder aangepakt worden, maar is door omstandigheden niet gelukt. De gemeente is ook naar een meer permanente oplossing aan het kijken. Ja, het duurt lang, maar hopelijk volgend jaar opgelost.

 5. Debby Meijer

  Is bijna dagelijks raak. Bijna mijn dochter aan verloren op dit kruispunt. Wanneer stopt dit nu eens. Gaan ze nu echt wachten tot er een dodelijk ongeluk gebeurt 😡

 6. Is gevaarlijk punt. Snap ook niet dat fietsers en scooters maar doorrijden onder het mom van “ik heb voorrang”. Ben zelf scooterrijder en op het punt bij de vink moet je er rekening mee houden dat auto’s ook weleens doorkunnen rijden. “Je hebt geen voorang, maar voorang wordt er aan je verleend”.

Over de auteur

Arjen Kennis

Je bent nu offline