Het gaat hard met de leegverkoop van Hudson's Bay

Wie nog zijn of haar slag wil slaan bij warenhuis Hudson’s Bay heeft daarvoor nog maar een paar weken de tijd. De opvolger van V&D sluit over drie weken voorgoed de deuren aan de Aalmarkt en Breestraat en de ‘closing sale’ gaat hard. De derde verdieping is inmiddels leeg en afgesloten voor het winkelend publiek dat het warenhuis sinds de opheffingsuitverkoop wel massaal weet te vinden.

Ook La Place dicht
Op de bovenste verdieping valt op 31 december ook het doek voor restaurant La Place dat eerder ook al de dupe werd van de teloorgang van V&D. De restaurants werden toen gekocht door supermarktketen Jumbo die vervolgens ruimte huurde van Hudson’s Bay Company. In Leiden heeft La Place straks nog wel een afhaalbalie in de stationshal op Leiden Centraal. Bezoekers van het restaurant worden verwezen naar de vestiging in Leiderdorp.

Economie Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×