Anja Verdegaal en Corine van der Krogt wandelen voor Serious Request.

Zoeterwoude wandelt voor Serious Request

Om geld in te zamelen voor Serious Request organiseren Zoeterwoudenaren Anja Verdegaal en Corine van der Krogt zondag 15 december een wandeltocht door Zoeterwoude-Dorp.

Wandelaars kunnen tussen 14.00 uur en 15.00 uur starten bij cafe De Meester (Zuidbuurtseweg 58). De route van 5 km voert de wandelaars onder andere langs ontmoetingsplaats De Buren, brede school Het Avontuur en woon- en leefgemeenschap Swetterhage. Onderweg worden de lopers op verschillende manieren verrast met optredens en kunst.

Deelnemers aan de wandeltocht wordt gevraagd om een kleine donatie te doen voor Serious Request. De opbrengst overhandigen de initiatiefnemers eind deze maand aan de DJ’s van 3FM tijdens 3FM Serious Request: The Lifeline.


Robbert Beurse in gesprek met Anja Verdegaal en Corine van der Krogt over de wandeltocht.

Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×