(Foto's: Regio15).

Weer aanrijding bij gevlochten diamantaansluiting bij Knoop Leiden West

Vanavond zijn twee personenauto’s op elkaar gebotst op de Diverging Diamond Interchange die de Plesmanlaan ter hoogte van de A44 verbindt met de ir. G. Tjalmaweg. De politie, twee ambulances én de Valkenburgse brandweer kwamen met spoed ter plaatse. Ambulancepersoneel heeft enkele betrokken personen gecontroleerd maar niemand hoefde vervoerd te worden naar het ziekenhuis. Beide voertuigen liepen door de aanrijding schade op.

Door de aanrijding die midden op de zogeheten ‘gevlochten diamantaansluiting’ plaatsvond, ontstonden er flinke verkeersproblemen. Al het verkeer  vanaf de Plesmanlaan richting Valkenburg werd via de A44 richting Oegstgeest omgeleid. Ook al het verkeer dat richting Leiden wilde rijden kon niet verder en moest omkeren.

De verkeerssituatie ter plaatse is een tijdelijke oplossing, waarbij de auto’s een stukje over de linkerbaan rijden. Om ongelukken te voorkomen, zijn schotten geplaatst, maar die helpen dus niet in alle gevallen.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×