(Foto: Chris de Waard).

Leidenaar verdacht van zedenincidenten langer vast

De 21-jarige Leidenaar die afgelopen vrijdag is aangehouden in verband met aanranding, blijft 14 dagen langer in voorarrest zitten. Dat heeft de rechter-commissaris van de Haagse rechtbank vandaag bepaald.

De man wordt ervan verdacht in de nacht van 3 op 4 december in de Leidse Doelensteeg de intieme delen van een jonge vrouw te hebben betast. Ook wordt hij verdacht van een soortgelijk incident op 6 november in de Hekkensteeg. Beide verdenkingen zijn volgens de rechter-commissaris ernstig genoeg om verlenging van het voorarrest te rechtvaardigen. Of de man eventueel nog bij andere zedenincidenten is betrokken, wordt door de politie onderzocht.

112 Sleutelstad Leiden Aanrandingen centrum Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×