Leidenaar verdacht van zedenincidenten langer vast

2

De 21-jarige Leidenaar die afgelopen vrijdag is aangehouden in verband met aanranding, blijft 14 dagen langer in voorarrest zitten. Dat heeft de rechter-commissaris van de Haagse rechtbank vandaag bepaald.

De man wordt ervan verdacht in de nacht van 3 op 4 december in de Leidse Doelensteeg de intieme delen van een jonge vrouw te hebben betast. Ook wordt hij verdacht van een soortgelijk incident op 6 november in de Hekkensteeg. Beide verdenkingen zijn volgens de rechter-commissaris ernstig genoeg om verlenging van het voorarrest te rechtvaardigen. Of de man eventueel nog bij andere zedenincidenten is betrokken, wordt door de politie onderzocht.

Delen

2 reacties

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline