Op het dorpsplein werden de wandelaars getrakteerd op muziek en een grote kerstboom. (Foto's: Anja Verdegaal).

Zoeterwoude wandelt ruim 3000 euro bij elkaar voor Serious Request

Op initiatief van enkele inwoners van Zoeterwoude wandelden dorpsgenoten zondag 3.282 euro en 66 cent bij elkaar voor 3FM Serious Request: The Lifeline. Zoeterwoudenaren Anja Verdegaal en Corine van der Krogt organiseerden een wandeltocht van 5 km door Zoeterwoude-Dorp. Deelnemers liepen gratis mee, maar werden gevraagd een donatie te doen voor het goede doel.

Ondanks het regenachtige weer startten enkele tientallen wandelaars kunnen tussen 14.00 uur en 15.00 uur bij cafe De Meester aan de Zuidbuurtseweg 58 in het dorp. In twee groepen (linksom en rechtsom) liepen de deelnemers o.a. langs ontmoetingsplaats De Buren, brede school Het Avontuur en woon- en leefgemeenschap Swetterhage. Onderweg werden ze op verschillende manieren verrast met optredens en kunst.

De opbrengst overhandigen de initiatiefnemers eind deze maand aan de DJ’s van 3FM tijdens 3FM Serious Request: The Lifeline.

Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×