Gemeente Leiden zoekt nog steeds jeugdkampioenen

De gemeente Leiden is nog steeds op zoek naar jeugdige Leidse sporters die dit jaar Nederlands Kampioen zijn geworden, of eremetaal op een EK of WK hebben behaald. Deze sporters worden vrijdagmiddag 7 februari gehuldigd in Gebr. De Nobel, voorafgaand aan het jaarlijkse Sportgala. Om in aanmerking te komen voor de huldiging mogen de sporters ten tijde van de prestatie niet ouder dan 18 jaar zijn geweest. Kampioenen aanmelden kan tot 1 januari via de website van Sportstad Leiden.

Ieder jaar heeft Leiden zo’n zeventig tot tachtig jeugdkampioenen te huldigen. Op dit moment zijn er nog geen vijftig aanmeldingen. Breedtesportcoƶrdinator Rik van der Geest: “Het zou kunnen dat we dit jaar iets minder teams hebben die kampioen werden, dat scheelt snel tien of twaalf namen. Maar ik denk dat er nog wel wat kampioenen hier en daar verstopt zitten. Dus daar horen we graag van zodat we ze tijdens een hele leuke middag kunnen huldigen!”


Reanne van Kleef in gesprek met breedtesportcoƶrdinator Rik van der Geest over de Leidse jeugdkampioenen.

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×