Deze Zoeterwoudenaren liepen 6 uur lang mee met de dj's van 3FM voor Serious Request. (Foto's Anja Verdegaal).

Wandelaars Zoeterwoude doneren 4000 euro aan Serious Request

De Zoeterwoudenaren die zondag een wandeling door het dorp organiseerden om geld op te halen voor Serious Request: The Lifeline hebben donderdagavond een cheque overhandigd aan organisator 3FM. Met de wandeling werd al ruim 3000 euro opgehaald. Dankzij enthousiaste donaties liep het bedrag de afgelopen dagen verder op tot 4000 euro.


De overhandiging was live te zien en te horen op de radio.

De inwoners van Zoeterwoude startten donderdagavond om 20.00 uur in Zevenbergen. Vanaf daar wandelden zij zes uur lang mee met de dj’s van 3FM. Aangekomen in Made werd de cheque overhandigd op het ‘cheque-point’.

Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×