(Foto: Regio15).

Politie zoekt getuigen ramkraak drogisterij

De recherche in Leiden zoekt getuigen van de ramkraak die gisteren plaatsvond bij een drogisterij in de De Kempenaerstraat in Oegstgeest. Rond 22.30 uur werd de gevel van het pand met een personenauto geramd. De daders namen alleen parfum weg. De auto is er vandoor gegaan in de richting van de Geversstraat.

De collega’s van onze mediapartner Omroep West gingen langs en spraken met enkele omwonenden.

Volgens getuigen was de auto waarmee de gevel werd geramd zilvergrijs of lichtblauw. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht en de politie vraagt eventuele getuigen om zich te melden bij de recherche in Leiden via nummer 0900-8844 of anoniem via M op 0800-7000.

112 Sleutelstad Oegstgeest ramkraakdrogist


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×