Een frisse duik in het Valkenburgsmeertje

3

Alweer voor het vierde jaar organiseerde brasserie Buitenhuis een Nieuwjaarsduik bij het Valkenburgsmeertje. Ongeveer een ruime tweehonderd enthousiastelingen trotseerden de kou en namen een duik in het water. Blaaskapel ‘Redelijk Onverantwoord’ warmde met hun muziek de zwemmers op. De meeste zwemmers holden het water in om er daarna zo snel mogelijk weer uit te rennen. Na afloop was er zowel voor de zwemmers als voor het publiek en gasten van brasserie Buitenhuis gratis warme chocomel. Volgend jaar viert Buitenhuis het eerste lustrum van de jaarlijkse Nieuwjaarsduik.

Deze diashow vereist JavaScript.

Delen

3 reacties

  1. Zo wat een lef! Ik snap nooit zo goed waar het goed voor is maar wel dapper dat ze dat koude water in gaan…..

Over de auteur

Emile Van Aelst

Freelance fotograaf, redacteur en columnist bij Sleutelstad, Leidsch Dagblad en Leidse Glibber.

Je bent nu offline