Burgemeester Driessen met de winnaars van de vrijwilligersprijzen in Leiderdorp. (Foto's: J.P. kranenburg).

Leiderdorp zet vrijwilligers in het zonnetje tijdens nieuwjaarsreceptie

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Leiderdorp zijn gisteren ook weer traditiegetrouw de vrijwilligers van het dorp bedankt. Burgemeester Laila Driessen deelde de vrijwilligersprijzen uit op de receptie die dit jaar niet in het gemeentehuis werd gehouden, maar in de jubilerende Dorpskerk die dit jaar 400 jaar bestaat. De vrijwilligers van het ‘Dagprogramma Senioren’ wonnen de Leiderdorpse Vrijwilligersprijs 2020. Daarbij hoorde ook een cheque ter waarde van 800 euro.

De tweede prijs (600 euro) ging naar de organisatie van het huttenbouwen in Leiderdorp. Mede omdat ze dit jaar ook flink uitpakten met een groot halloweenfeest. Buurtvereniging Op Dreef ontving werden derde en kregen daarvoor eenzelfde bedrag toebedacht.

Leiderdorp Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×