Incluzio is sinds 2 januari gevestigd in het gemeentehuis van Leiderdorp (Foto: Archief).

Valpreventietraining bij Incluzio Leiderdorp

In Leiderdorp organiseert Incluzio vanaf donderdag 16 januari gratis valpreventietrainingen voor mensen van 65 jaar en ouder. Letsel als gevolg van vallen is de meest voorkomende oorzaak van letsel bij ouderen.

Tijdens de bijeenkomsten wordt er naast verantwoord bewegen onder leiding van een fysiotherapeut ook deskundige voorlichting gegeven. De gratis training bestaat uit acht ochtenden en een terugkombijeenkomst. Inschrijven voor de training is een vereiste en kan aan de balie van Incluzio in het gemeentehuis van Leiderdorp. Aanmelden per mail kan hier.

Leiderdorp Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×