(Foto's: PR).

Leidse Hoogvliet de beste van Nederland

De Hoogvliet vestiging aan het Levendaal in Leiden is verkozen tot de beste Hoogvliet supermarkt van 2019. De directie van Hoogvliet maakte de officiële winnaar van de interne winkelwedstrijd op gisteren bekend tijdens de nieuwjaarsreceptie. Behalve de overall prijs won Hoogvliet Leiden ook prijzen voor de beste bloemen- en kruidenierswarenafdeling.

Aan de bekendmaking gaat een jaar van juryrondes en mystery bezoeken vooraf. Na diverse beoordelingsrondes door zowel interne als externe juryleden is de Hoogvliet vestiging in Leiden Centrum als grote winnaar van 2019 uit de bus gekomen. Tijdens de feestelijke bijeenkomst werd de wisselbeker, behorend bij de eerste prijs, vol trots in ontvangst genomen door supermarktmanager John de Roos.

Economie Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×