(Foto: PR).

Derde 30 seconds Toernooi in Leiden

Komende maandag wordt er voor de derde keer een groot 30 Seconds Toernooi in Leiden georganiseerd. Bij Belgisch biercafé Olivier nemen teams van twee tot vier vrienden het op tegen andere teams om de meeste woorden te raden binnen dertig seconden. Natuurlijk gaan de winnaars er met de hoofdprijs vandoor, maar er zijn ook prijzen voor onder andere de leukste teamnaam en het best geklede team.

Het evenement begint om 19.30 uur en zal tot ongeveer 23.30 duren. Er wordt vijf euro speelgeld per persoon gevraagd bij het toernooi. Aanmelden kan via een mailtje naar info@wineanddice.nl met daarin de teamnaam en het aantal spelers, plus ‘Toernooi Leiden’ in het onderwerp. Verdere informatie over de avond staat in het facebookevent.

Leiden Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×