(Foto's: Chris de Waard).

Politie met Mobiel Media Lab naar Bevrijdingsplein

Op zaterdag 1 en zondag 2 februari staat het Mobile Media Lab van de politie op het Bevrijdingsplein in Leiden Zuidwest. Met deze testtruck, een vrachtwagen ingericht als mobiele onderzoeksruimte, rijdt de politie door Nederland om onderzoek te doen naar de ervaringen van inwoners met de digitale dienstverlening van de politie.

Iedereen is in het eerste weekeinde van februari welkom om een bezoek aan het politielab te brengen en te laten horen hoe tegen de veiligheid en leefbaarheid in de eigen wijk wordt aangekeken. Er zijn doorlopend verschillende agenten aanwezig zijn om met de bezoekers in gesprek te gaan.

112 Sleutelstad Leiden Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×